Binnenkort

Kijk jij mee uit naar de nieuwste spellen?

Er komen tegenwoordig veel nieuwe spellen op de markt. Een nieuwe uitbreiding van een spel, een volledig nieuw spel met unieke spelmechanismen, …
Soms kan je door de bomen het bos niet meer zien. Wij hebben hier alvast een klein overzicht gemaakt met de nieuwste spellen. 

Deze kan je binnenkort in onze shop of zelfs al bij jou op tafel (als je pre-ordert) verwachten!

Pre-order zeg je? Dit is het op voorhand bestellen van een product. Nog voor het in de winkels ligt, kan je sommige spellen al voorbestellen. Zo ben jij zeker van jouw exemplaar wanneer het spel uitkomt.
Van zodra wij het ontvangen, sturen wij het onmiddellijk naar jou. Handig toch! Zo hoef jij niet elke dag onze website in het oog te houden om te kijken of het spel al op voorraad is.

Calico
White Goblin Games

Calico, een superschattig puzzelspel komt eraan. Hou jij ook zo van katten en dekentjes? Dan is dit hét perfecte spel voor jou! Want in Calico ben je een quiltmaker en probeer je de behaaglijkste en mooiste lappendeken te maken. Word jij de quiltmaster van Calico en trek jij lieve katjes aan door de juiste patronen te naaien? De regels zijn simpel, maar het puzzelwerk is uitdagend.

1-4 spelers | 45 minuten | vanaf 10 jaar

Calico

De Verdwenen Ruïnes van Arnak
White Goblin Games

Op een onbewoond eiland in onbekende zeeën hebben ontdekkingsreizigers sporen gevonden van een nieuwe beschaving. In de verdwenen ruïnes van Arnak leid je een expeditie om het nieuwe eiland te verkennen en verloren artefacten te vinden. In je reis zul je angstaanjagende bewakers tegenkomen waar je het tegen op moet nemen. De Verdwenen Ruïnes van Arnak combineert spelmechanismen als deckbuilding en workerplacement.

Ontdek jij alle geheimen van het eiland?

1-4 spelers | 30 minuten | vanaf 12 jaar

verwacht: in kwartaal  2 (april-juni)

De Verdwenen Ruïnes van Arnak

Ticket to Ride Europe
15th Anniversary
Days of Wonder

Ticket to Ride Europe wordt dit jaar 15! Dat roept om een speciale editie en wat voor één! In deze doos zal je het basispel Europe vinden en 3 extra spelvarianten: Europa 1912, Mega Europa en Grote Steden van Europa. 

Wat zit er allemaal in deze grote doos?
1 groot spelbord met Europese treinroutes en nieuwe illustraties, 5 blikjes met elk 45 gedetailleerde treintjes, 15 gekleurde treinstations, 5 scorepionnen, 1 spelhandleiding, 110 treinkaarten, alle 108 bestemmingskaarten die ooit verschenen zijn, 1 European Express Bonuskaart en 1 Big Cities of Europe overzichtskaart.

Wil je de nieuwe doosjes, treintjes en kaarten al eens bewonderen? Klik dan hier.

2-5 spelers | 30-60 minuten | vanaf 8 jaar

Verwacht: midden mei 2021

Ticket to Ride Europe 15th anniversary

New York Zoo
White Goblin Games

New York Zoo is reeds uitgebracht in het Engels en binnenkort wordt dit leuke spel ook in het Nederlands uitgebracht door White Goblin Games.

In dit fijne puzzelspel van Uwe Rosenberg moet je jouw dierentuin zo goed mogelijk beheren. Je zorgt ervoor dat er dierenverblijven gebouwd worden, dat er nieuwe dieren naar jouw zoo komen en dat jouw dieren nakomelingen krijgen. Puzzel jij als eerste jouw dierentuin vol?

1-5 spelers | 30-60 minuten | vanaf 10 jaar

New York Zoo