Binnenkort

Kijk jij mee uit naar de nieuwste spellen?

Er komen tegenwoordig veel nieuwe spellen op de markt. Een nieuwe uitbreiding van een spel, een volledig nieuw spel met unieke spelmechanismen, …
Soms kan je door de bomen het bos niet meer zien. Wij hebben hier alvast een klein overzicht gemaakt met de nieuwste spellen. 

Deze kan je binnenkort in onze shop of zelfs al bij jou op tafel (als je pre-ordert) verwachten!

Pre-order zeg je? Dit is het op voorhand bestellen van een product. Nog voor het in de winkels ligt, kan je sommige spellen al voorbestellen. Zo ben jij zeker van jouw exemplaar wanneer het spel uitkomt.
Van zodra wij het ontvangen, sturen wij het onmiddellijk naar jou. Handig toch! Zo hoef jij niet elke dag onze website in het oog te houden om te kijken of het spel al op voorraad is.

Everdell: Spirecrest
White Goblin Games

Kijk jij ook zo uit naar de tweede uitbreiding voor Everdell? Na Pearlbrook brengt White Goblin Games Spirecrest uit in het Nederlands!

Oude ruïnes? Boswezens uit vreemde landen? Reuzen? Pak je reisuitrusting bij elkaar en verzamel alle moed: maak je klaar voor een gewaagde reis door de bergen van Spirecrest! Tijdens jouw reis zul je op de proef gesteld worden door de verschillende weersomstandigheden van de verschillende seizoenen.

1-4 spelers | 60 minuten | vanaf 10 jaar

Everdell: Spirecrest