Zijn jouw spellen al zomerproof?

De zomer is in het land! De zon schijnt, het is warm. Hoog tijd om jouw spellen zomerklaar te maken of een nieuwe waterbestendige versie van jouw favoriete spel in huis te halen.

Bescherming!

Niet alleen jij hebt een beschermlaagje nodig tegen de zon, ook de meeste spellen hebben baat bij wat extra bescherming. Zeker wanneer je op reis vertrekt.
De meeste spellen zijn niet gemaakt om dagen in een valies of trekrugzak te steken. Wil je vermijden dat jouw kaartspel de reis niet overleeft?
Voorzie elke kaart van een sleeve. Dit zijn plastieken doorzichtige hoesjes waar je kaarten in kan steken. Zo zijn ze beschermd tegen water, zand, … én worden de kaarten minder gekreukt tijdens het spelen.

Je kan ook de mooie doos van een spel thuis laten en zelf een beschermend doosje of zakje maken waar je de spelonderdelen in steekt.

Beach versie

Niet alleen jij denkt aan het behoud van jouw spellen, ook de uitgeverijen doen dit. Elk jaar voorzien vele spellenuitgeverijen speciale versies van hun toppers.
Zo hebben we Perudo, Jungle Speed en Dobble in een speciale Beach versie. Deze drie spellen kan je zonder probleem meenemen in het water, aangezien de kaarten en attributen waterafstotend zijn.

Spellen op formaat

Een compacter exemplaar van jouw favoriete spel? Ga dan voor de reisversie. Ideaal om mee te nemen.
Grote klassiekers zoals Stratego, Monopoly en Cluedo kan je vinden in een reisjasje. Pssst deze kan je binnenkort ook bij ons vinden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × een =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.